torsdag 3 februari 2011

Neva Stop

Onsdag


Onsdagen började med att A skulle köra 3 gamla godingar på Thompa som en nostalgisk grej. Tales från Sonic, Mario och Spöket i pac man. Såhär blev resultatet och ni ser själva hur tungt det blev och det dröjer inte länge innan Thompa är tillbaka i stolen för mera äventyr ;)

Vi hade oxå turen med oss att under det klassiska studiotugget tittade Josef in och garvade precis som han alltid gör när man träffar honom haha

Torsdag

Jag och Amo B va nere i studion och redigerade lite på våran tidigare inspelade låt "Westcoast". Amo B recca om några delar av sin vers plus att han körde nya add lips och det blev riktigt nice!
Sen spelade jag in en ny vers till den nya låten "Catch the deal" som blev riktigt grym. Skönt skare bli att spela upp den sen när den e färdig! Sist men inte minst la Amo B refrengen till min och Thompas låt "Ni Vet"

Två av A´s bekanta va inne och körde "Festina Lente" som betyder skynda långsamt på latin, skön innebörd måste jag säga haha. Och även ett självporträtt av Thea som Thea själv har ritat.
Såhär fint blev det!

Godnatt// Big E  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar