söndag 28 november 2010

Produktiv Helg

Fredagen började med att byggarna kom in för att påbörja renoveringen av taket där det skulle sättas upp nya skivor och även nya spots. Allt gick som planerat och självklart blev det jävligt snyggt oxå! 
Nu är det en helt annan känsla att komma ner i studion för att spela in en vers, mixa på någon låt eller helt enkelt bara chilla :)

Äntligen fick Hakim spräcka sin No Limit oskuld då han kom in till studion på en riktigt nice fredags fika istället för att springa runt ute i snöstormen:P. Kaffet var gott som vanligt och såklart blev det en hel del Prag-Snack hehe som de oftast blir när Hakim är i farten.

Vi hade även turen med oss att AK var sugen på att spotta så han bestämde sig för att "Showa Off " droppa en freestyle helt enkelt och som vanligt blev den FEET ;)

HOLLAAA!!

Lördagen var kommen och vi startade upp med en nice måltid på Kurden med (lamm, shish kebab, ris, bröd och soppa) mm va gott!!
 Direkt efter det blev det färd till studion. B greppade synthen snabbare än kvickt och påbörjade sitt omtalade Beat som han så länge snackat om att han ska göra. Han fick till ett bra trum sound och utgick ifrån det. Hurvida beatet utformades får ni höra här på bloggen vid senare tillfälle men galen kommer den bli iaf ;)

 Luren ringde och det var Jori som var sugen på att svänga förbi studion då det var länge sedan vi sågs. Jag sa till honom att komma på en gång och 15 minuter senare var han här, vi gled ner till B som satt och höll på med sitt Beat och om ja ska va ärlig så lät det riktigt bra för att vara hans första riktiga projekt. Jori tog tag i ett block och en penna och fick till några bars till s Beat.

Sist men absolut inte minst fick Anna tiden till att träna på att göra skuggor och vad kan vara ett bättre klotterplank än att träna på våra kära apelsiner haha. " All Eyes On Me "
Såhär blev reslutatet i alla fall :)

Idag började vi med att käka lunch på foodcourt i Sundbyberg jag Elias, Mitch och B. Efter käket begav vi oss till studion för att lyssna igenom låten " HemmaFest " med (Epok & Mitch). Under tiden skrev Elias några bars och gled snabbt in i båset för att få den riktiga studio känslan.

Här kommer låten oxå som ja lovade att jag skulle släppa här idag på bloggen " Förortsperspektiv " 
Med
Ny Epok Feat Amo B, D & Thompa



Nu är Söndan klar och jag har gjort mitt
Bloggen, låten dags att gitt.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Peeeeace!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar